Formule 1

“Max Verstappen is geweldig, maar onmogelijk om altijd te winnen”

Uitgegeven door Frank Korsel • 3 augustus 2024 06:09

Het huidige Formule 1-seizoen heeft zijn uitdagingen gehad voor Red Bull en Max Verstappen. David Coulthard gaf zijn mening over de prestaties van het team en de verwachtingen voor de rest van het seizoen tijdens Jack's Racing Days.

Max Verstappen


"Max heeft de afgelopen vier Grands Prix geen race gewonnen", merkt Coulthard op in gesprek met RaceXpress. "Maar we moeten kijken naar hoe geweldig het seizoen is geweest." Hij wijst erop dat Red Bull beide kampioenschappen leidt en dat Verstappen absoluut op de top van zijn kunnen rijdt.

Coulthard benadrukt dat het succes van Red Bull in 2023 het resultaat is van jarenlange inspanningen. "De laatste keer dat we zoiets zagen was in 1988", zegt hij. "De volgende keer zal waarschijnlijk na mijn leven zijn."

Volgens Coulthard is het onrealistisch om te verwachten dat Verstappen elke race wint. "Formule 1 is ongelooflijk competitief", legt hij uit. "Max is geweldig, maar het is onmogelijk om altijd te winnen."
Coulthard moedigt fans aan om te genieten van de spannende races en de voortreffelijke prestaties van Red Bull dit seizoen. "Laten we het vieren", concludeert hij.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS