Formule 1

FOTO: Nieuwe LIVERY Racing Bulls: 'olievlek'-look van de Kameleon Card en de levendige kleuren van Miami

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 mei 2024 05:41

Het Visa Cash App RB Formule 1-team heeft voor de F1-auto's van Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda een speciale kleurstelling voor de eerste Amerikaanse F1 GP van 2024 door een unieke, van kleur veranderende livery te onthullen voor de race van dit weekend in Miami. Het Visa Cash App RB team liet zich inspireren door de Cash App Visa Chameleon Card, een unieke, aanpasbare metalen Visa prepaid betaalkaart met een opvallend regenboogpatroon. De Cash App Visa prepaid debitcard, die verkrijgbaar is in verschillende designs, heeft meer dan 23 miljoen actieve kaartgebruikers.

Special livery Visa Cash App RB Formula One Team


Het ontwerp- en lakteam van Visa Cash App RB, bijgestaan door de marketing- en creatieve afdelingen van Visa en Cash App, heeft een even verbluffende, eenmalige livery voor de race in Miami ontworpen. De 'olievlek'-look van de Kameleon Card en de levendige kleuren van Miami creëren een unieke identiteit voor een van de meest verbeterde teams tijdens een van de grootste sportevenementen.

Bij de onthulling van de nieuwe livery van Visa Cash App RB in Miami zei Peter Bayer, CEO van het Visa Cash App RB Team: "De Chameleon Card livery van Visa Cash App RB is het perfecte kleurenschema voor onze eerste F1-race in de VS. Sinds de lancering van het team in Las Vegas in februari hebben we een aantal grote stappen voorwaarts gezet en nemen we fans mee op een spannende nieuwe reis. Dat verlangen om vooruit te komen en contact te maken delen we met Visa en Cash App, die mensen samenbrengen in de sport door middel van ervaringen die met niets te vergelijken zijn. Deze ongelooflijke livery en de gebeurtenissen rondom de lancering hier in Miami tonen hun betrokkenheid bij het team en de F1, en we kunnen niet wachten om de Kameleon VCARB01 dit weekend in actie te zien.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS