Formule 1

Juan Pablo Montoya kijkt met open mond naar dominantie Max Verstappen: “Een fantastische coureurs”

Uitgegeven door Frank Korsel • 8 augustus 2023 10:33

Voormalig Formule 1-coureur Juan Pablo Montoya kijkt met bewondering naar Red Bull, Max Verstappen en de oppermachtige RB19. In een interview met het Colombiaanse Semana vertelt de voormalig McLaren- en Williams-coureur dat Verstappen nog even snel is als 2021, maar dat de Red Bull nu zó dominant is dat het nog meer opvalt.

Juan Pablo Montoya Max Verstappen

Max Verstappen won dit seizoen tien van de eerste twaalf races, zijn teamgenoot Sergio Perez won de overige twee races. Dat betekent een 100%-score voor Red Bull in de eerste seizoenshelft. Het is dit jaar geen uitzondering dat Verstappen een wedstrijd met ruim een halve minuut voorsprong wint. Montoya kijkt met open mond naar de prestaties van de Limburger: "Verstappen doet het geweldig op dit moment. Hij lijkt net zo dominant als toen Hamilton alles won. Max is een fantastische coureur, in combinatie met de beste auto van het veld. Ik denk dat de snelheid van Verstappen nog steeds hetzelfde is als in 2021, maar de auto is gewoon veel sneller."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS