Formule 1

Max Verstappen slaat met zijn vuist op tafel: "Nu is het aan het team om met veel veranderingen aan de auto te komen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 september 2024 17:00

Max Verstappen heeft zijn twijfels geuit over het behalen van beide Formule 1-titels dit seizoen na een teleurstellende zesde plaats in de Grand Prix van Italië. De Red Bull-coureur noemde zijn auto 'onbestuurbaar' en stelde dat grote veranderingen nodig zijn om het tij te keren.

nullMax Verstappen Red Bull Racing F1


"Op dit moment zijn beide kampioenschappen niet realistisch", zei Max Verstappen na de race tegen de verzamelde media. Hij benadrukte dat het team snel moet handelen om de situatie te verbeteren.

De Nederlander uitte zijn frustratie over de drastische verandering in prestaties van het team. "We zijn in zes tot acht maanden tijd van een zeer dominante auto naar een onbestuurbare auto gegaan. Dat is erg vreemd voor mij", legde hij uit.

Verstappen riep het team op tot actie: "Ik heb veel gezegd, en nu is het aan het team om met veel veranderingen aan de auto te komen. We moeten de auto echt ondersteboven keren. Ik gaf vandaag alles wat ik kon. We moeten het omkeren, en het is niet gemakkelijk om dat heel snel te doen", aldus de regerend wereldkampioen Formule 1.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS