Formule 1

Teamplayer Lewis Hamilton blijft na slechte race vertrouwen houden: "We zullen doen waar we goed in zijn en dat is..."

Uitgegeven door Pascal Wekema • 24 september 2024 14:08

Het team van Mercedes heeft na de Grand Prix van Singapore een karrenvracht aan huiswerk meegekregen om te ontdekken waarom de wagen nu ineens te langzaam is. Lewis Hamilton heeft er vertrouwen in dat het team er voor de race in Austin, die over een kleine maand op de kalender staat, achter gaat komen waar het verlies aan snelheid vandaan komt.

Lewis Hamilton

"Het is moeilijk om de reeks emoties te beschrijven die je voelt als we zo'n moeilijke race hebben", zei Lewis Hamilton. "Dit jaar blijft een testjaar voor iedereen, maar we doen allemaal ons best. We doen het niet altijd goed en dat was het geval met onze strategie. We gaan allemaal het weekend in, en elke beslissing die we nemen, met de juiste intenties en soms lukt het niet. Het kan frustrerend zijn, maar we zitten hier allemaal samen in. We zijn de afgelopen paar races onze vorm richting de leiders kwijtgeraakt en we werken er hard aan om erachter te komen waarom dat zo is."

"We zullen echter doen waar we goed in zijn en dat is als team samenkomen, analyseren en ons opnieuw concentreren vóór Austin. We gaan erheen met energie, gedrevenheid en vastberadenheid. Het is opnieuw een kans om te laten zien wat we kunnen als we de zaken goed aanpakken en om hopelijk een stap voorwaarts te zetten met de auto", zei teamplayer Lewis Hamilton na afloop van de Grand Prix van Singapore.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS