Formule 1

Binnenkort op vakantie? Zo mis je geen race!

Ga jij binnenkort op vakantie naar het buitenland en wil je niets missen van het raceseizoen dat in volle gang is? Dan zijn er gelukkig een aantal mogelijkheden. Vooral in de huidige tijd, waarin we natuurlijk alles digitaal kunnen doen, is het volgen van een race natuurlijk ook geen enkel probleem. Het enige waar je alleen wel even rekening mee moet houden, is dat je de juiste voorbereidingen treft. Zo heb je namelijk vaak in het buitenland geen toegang tot de Nederlandse zenders, mits je gebruikmaakt van een VPN. Het voordeel van een VPN, is dat je gebruikmaakt van een soort van extern netwerk, waardoor je volledig legaal je IP adres kunt aanpassen naar Nederland in dit geval. Wil jij dat nu ook? Bekijk dan snel de vele VPN aanbieders op https://vpndeals.nl en vergelijk ze met elkaar op basis van prijs en voorwaarden.


Ga naar een lokale kroeg
We gaan verderop in dit artikel nog even verder over het live kijken op je telefoon, maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld naar een lokale kroeg te gaan om daar te kijken naar de wedstrijd? De kans dat je namelijk niet de enige bent is vrij groot, waardoor het ook direct een stuk gezelliger is. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het heel anders is kijken in een café met meerdere mensen, dan wanneer je alleen op je balkon zit met je telefoon of tablet. Uiteraard is ook hier niets mis mee, maar dit is niet voor iedereen een succes, kunnen we je vertellen. Dus mag jij graag onder de mensen zijn, kijk dan even of er in de buurt een leuke kroeg is waar je kunt kijken.

Toegang tot streams en live tv
We hebben het al even genoemd, maar hoe handig is het dat je echt overal ter wereld alles kunt zien wat je maar wilt? Vooral in de huidige tijd waarin we alles online doen, zien we ook dat het streamen van live televisie steeds populairder wordt. Met het gebruik van een VPN pas je namelijk eenvoudig je IP adres aan, waardoor het net lijkt of je in eigen land bent. Dit zorgt ervoor dat je toegang hebt tot alle zenders die je normaal thuis ook kunt zien. Dit geldt overigens niet alleen voor live televisie, maar ook voor streamingdiensten zoals Videoland en Netflix. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat Netflix er steeds meer op toe gaat zien en je er dus ook een berisping voor kunt krijgen. Belangrijk is wel dat het gebruik van een VPN gewoon legaal is, dus je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Neem een powerbank mee
Toegang tot internet is ontzettend mooi, maar wanneer de batterij van je telefoon bijna leeg is, dan komt dat natuurlijk niet goed. Hoe fijn is het dan dat je een powerbank hebt, waarmee je de telefoon op ieder moment weer op kunt laden? Zo zijn er zelfs powerbanks die je kunt opladen door middel van zonne energie, hoe handig is dat?