Formule 1

Christian Horner beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag; Red Bull heeft onderzoek ingesteld

Uitgegeven door Wim Boekel • 5 februari 2024 12:50

Het Formule 1-team van Red Bull doet onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag van teambaas Christian Horner. De Telegraaf en F1-Insider melden dat de Brit zich hier mogelijk schuldig aan gemaakt heeft. Door de Red Bull Racing-teambaas worden de verdenkingen van de hand gewezen. Red Bull neemt de beschuldigingen hoog op en doet onderzoek. De beschuldigingen zouden hebben gespeeld tijdens de Hanenkamm ski-wedstrijd in Kitzbühl. Een evenement wat bekend staat om zijn aanwezigheid van vele F1-promonenten.

grensoverschrijdend gedrag Christian Horner F1

"Na de recente beschuldigingen die aan het licht zijn gekomen, heeft het bedrijf een onafhankelijk onderzoek ingesteld”, zegt een woordvoerder van Red Bull Racing tegen De Telegraaf. “Dit proces, dat al gaande is, wordt uitgevoerd door een externe gespecialiseerde advocaat. Het bedrijf neemt deze zaak zeer serieus en het onderzoek zal zo snel mogelijk worden afgerond. Het zou op dit moment niet gepast zijn om verder commentaar te geven."

Het Engelse Daily Express meldt dat Horner de beschuldingen ontekent. De Brit reageert tegenover de kant: "Ik ontken deze beschuldigingen volledig."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS