Formule 1

Christian Horner over Fernando Alonso: "In Qatar kop koffie gedronken met Flavio Briatore, mensen denken dan 1+1=2"

SAO PAULO - Na de Mexicaanse Grand Prix deden de wildste geruchten de rondte. Sergio Perez en Fernando Alonso zouden voor volgend jaar van zitje wisselen. Alonso zou van Aston Martin naar het tweede Red Bull-zitje gaan als teamgenoot van Max Verstappen en vice verse. Red Bull-teambaas Christian Horner lacht hardop over de geruchten en noemt ze onzin.


Singapore 2012, de laatste keer dat Alonso en Horner het podium verschenen

'Goed ingevoerden' in de Formule 1-paddock bezuinde het gerucht rond na de Grand Prix van Mexico. Alonso bestempelde de geruchten als onzin en ook Horner haalde de geruchten bij Viaplay neer: "Nee, hij is niet in gesprek met Red Bull. Laat daar geen misverstand over zijn. Er zijn geen gesprekken met Alonso. Ik denk niet dat Fernando dat zelf naar buiten heeft gebracht. Het ding is dat ik goed kan omgaan met zijn manager Flavio Briatore. Daar heb ik in Qatar een kop koffie mee gedronken met toen hadden we het over iets anders. Mensen denken dan 1+1 = 2. Ze maken het veel groter."

De geruchten werden extra gevoed door het feit dat het zitje van Sergio Perez ernstig onder druk staat bij Red Bull en dat de Aston Martin AMR23 niet meer presteert zoals deze aan het begin van het seizoen deed.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!