Formule 1

Christian Horner geeft toe: "Simracen is een behoorlijke obsessie van Max geworden"

Uitgegeven door Bart • 30 mei 2020 19:12 • Print artikel

De afgelopen maanden lag de Formule 1 stil en waren fabrieken van F1-team grotendeels gesloten. Teambazen, coureurs en medewerkers konden elkaar niet zien, maar bij Red Bull hebben ze daar wel iets op gevonden. Naast het contact via Whatsapp en telefoon hield teambaas Christian Horner een videomeeting met meer dan 800 medewerkers. Ook Max Verstappen was daarbij.

Max Verstappen


"Laatst hadden we een gesprek met het hele team via Zoom en daar hebben Max en Alex zich ook laten zien", zegt Horner in zijn column op de website van het team. "Ik ben ook blij dat ze deelnemen aan de online fitnesssessies."

"Ze houden zichzelf fit, maar coureurs houden er niet van om als dieren opgesloten te zitten", zo vervolgt Horner. "Ze hebben allebei simraces gereden. Max Verstappen zeker, voor hem is het simracen een behoorlijke obsessie geworden. Hij heeft online waarschijnlijk meer races gereden dan een heel F1-seizoen. Alex heeft het ook geweldig gedaan voor Red Bull tijdens de Virtuele Grands Prix. Beide coureurs staan er positief in tijdens deze tijden, maar natuurlijk kriebelt het om weer te gaan racen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS