Formule 1

Christijan Albers: "Lewis Hamilton gaat nooit akkoord met Max Verstappen als zijn teamgenoot"

Uitgegeven door Bart • 16 september 2020 10:16 • Print artikel

Max Verstappen moet zich ook dit jaar neerleggen bij de dominantie van Mercedes. De Red Bull-coureur wordt door velen omschreven als één van de beste coureurs ooit, maar om wereldkampioen te worden, moet je wel beschikken over de beste auto. En dat doet Lewis Hamilton al seizoenen lang. De wens is wellicht de vader van de gedachte, maar vele Verstappen-fans zouden hem graag in de dominante Mercedes zien. Volgens oud-coureur Christijan Albers gaat dat niet gebeuren zolang Hamilton blijft.

Max Verstappen


"Al was het tweede stoeltje bij Mercedes beschikbaar, dan kan ik wel verklappen dat Lewis Hamilton er nooit mee akkoord gaat dat Max Verstappen naast hem rijdt", aldus de oud-coureur van Minardi, Midland en Spyker in een interview met De Telegraaf.

"Verstappen heeft met Red Bull de beste keuze gemaakt. Het is een team dat blijft knokken en vechten. Ze hadden het al veel eerder op kunnen geven. Ook vorig jaar kwamen ze continu met updates. Ze geven gewoon niet snel op. Dat zie je ook met de pitstops, ze willen de beste zijn. Ik denk dat hij bij Red Bull op de beste plek zit. Er is ook geen andere optie. Heb je gezien hoe groot het gat is van Red Bull naar de rest?"



Wil je nog meer genieten van gave racebeelden? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS