Formule 1

Daniel Ricciardo onthult boodschap aan Oscar Piastri tijdens afscheidsrace

Daniel Ricciardo heeft recent foto's gedeeld van zijn laatste Formule 1-weekend, waaronder een bijzondere helmruil met landgenoot Oscar Piastri.



Na de Grand Prix van Singapore werd bekend dat Ricciardo zijn plek bij VCARB zou verliezen aan Liam Lawson. In een Instagram-post deelde de Australiër nu beelden van zijn laatste race, waaronder een foto van zijn laatste helmruil in de Formule 1.

Deze helmruil was met Oscar Piastri, waarbij Ricciardo een bemoedigende boodschap achterliet: "Oscar, blijf vliegen mate, doe je goede ding. Op nog veel meer overwinningen." De post werd gewaardeerd door Piastri zelf en Max Verstappen.

Tom Clarkson van de F1 Nation podcast onthulde dat Ricciardo ook Lawson succes wenste: "Na de race in Singapore ging hij naar Liam Lawson en zei: 'Succes. Je krijgt maar één kans in de Formule 1, maak er het beste van.'"

Ricciardo's toekomst blijft onzeker, maar er zijn al aanbiedingen. Shane Howard, CEO van Supercars, staat open voor zijn komst: "Iedereen zou Daniel met open armen verwelkomen. We zouden hem graag in een Supercar zien, honderd procent."

"Op het juiste moment zouden we contact opnemen met Daniel en zijn management", aldus Howard.