Formule 1

FOTO'S: Mercedes onthult speciale Petronas-livery voor Grand Prix Singapore

In het weekend van de Grote Prijs van Singapore viert Petronas hun vijftigste verjaardag. De Maleisische oliegigant is al jaren een trouwe partner van Mercedes. Het Duitse team rijdt dit weekend met een speciale livery. Het kenmerkende 'Petronas Green' overheerst op de one off-livery.



Ter ere van het 50-jarig jubileum van Petronas zullen de Silver Arrows er dit weekend anders uitzien tijdens de Grand Prix van Singapore. De overheersende kleur op de W15 is het iconische smaragdgroen van de Title en Technical Partner van het team, ter vervanging van het zilver op de neus en sidepods.

Sinds de terugkeer van Mercedes naar de Formule 1 heeft Petronas al een prominente positie op de Mercedes. Mercedes-coureur Lewis Hamilton laat in een persbericht weten dolenthousiast te zijn: "De livery ziet er ongelooflijk uit. Ik kan niet wachten om het morgen op de auto in de garage te zien en dan vrijdag achter het stuur te kruipen. Ik weet zeker dat de fans het geweldig zullen vinden om het van dichtbij te zien en het zal fel schitteren onder de lichten van Singapore."