Formule 1

Formule 1-fans in Nederland opgelet! Voel je ook even Max Verstappen in The Official F1® Racing Centre in Utrecht

Uitgegeven door Bart • 30 mei 2020 08:20

The Official F1 Racing Centre Utrecht voel je even Max Verstappen of Lewis Hamilton Spa Francorchamps

Speel op 60 Formule 1-simulatoren onder één dak de officiële F1 2019-game van Codemasters tegen je vrienden of collega's. In The Wall langs de snelweg A2 bij Utrecht opent maandag 1 juni het eerste Official F1® Racing Centre ter wereld. Waar een klein landje groot in kan zijn! Deze Formula 1 experience is de ultieme uitdaging voor alle F1-fans. Voel je even Max Verstappen of Lewis Hamilton en beleef de actie van de Formule 1 zelf in een professionele simulator, die voorzien zijn van gloednieuwe hardware, geavanceerde stuurwielen met force feedback en licht-, geluid- en (rij)windeffecten, maar ook zaken als DRS, of zelf schakelen met de flippers. RaceXpress nam alvast een kijkje vóór de opening en ging racen op de simulator. Het was een geweldige beleving in een indrukwekkende raceomgeving. Bezoek voor meer informatie de website www.f1racingcentre.nl en het is een absolute aanrader om je raceskills te testen met een stel vrienden of andere F1-fans. Het is ook een uitstekende locatie voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. In onderstaande video zie je een impressie van het Official F1 Racing Centre.



In de simulatoren wordt gereden in de officiële F1 2019-game van Codemasters. Vanaf 1 juni gaan de deuren van The Official F1 Racing Centre in Utrecht open en er wordt voldaan aan alle richtlijnen rondom de bestrijding van het coronavirus (bezoekersinfo). Bezoekers kunnen een volledig raceweekend ervaren, inclusief training, kwalificatie en een Grand Prix. Vanaf 10 juli wordt de stap gemaakt naar de game F1 2020 en zijn ook de circuits in Zandvoort en Hanoi beschikbaar. Bezoekers van alle leeftijden en niveaus zijn welkom om te ervaren hoe gaaf het is om in een virtuele F1-auto te rijden! Voor een bezoek aan The Official F1® Racing Centre hoef je geen hardcore Formule 1-fan of ervaren simracer te zijn. Iedereen is hier welkom om te beleven hoe het is om in een F1-auto te racen.

Ben jij klaar voor het echte werk? Kun jij je zenuwen in bedwang houden en optimaal presteren als de rode lichten uitgaan? En houd je dat ongeveer twintig ronden lang vol tot de finish? Kom naar Official F1® Racing Centre om het zelf te ervaren. Klik HIER voor de openingstijden en reserveringen om je eigen moment en circuit te kiezen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS