Formule 1

Gerucht over teamgenoot Max Verstappen: "Christian Horner sprak met management Sergio Perez"

Uitgegeven door Bart • 13 september 2020 11:06 • Print artikel

Sergio Perez hoorde deze week dat hij aan het einde van het seizoen plaats moet maken voor Sebastian Vettel. De 30-jarige Mexicaan wil graag in de Formule 1 blijven en weegt zijn opties. Zo zou hij de stap kunnen maken naar Haas F1 of Alfa Romeo, maar er gaan ook geruchten over een overgang naar Red Bull als vervanger voor Alex Albon. Het Spaanse Movistar meldt dat teambaas Christian Horner in de wandelgangen al gesproken heeft met het management van Perez.

Sergio Perez


Het gerucht wordt ontkend door Red Bull-adviseur Helmut Marko, die Albon steeds beter ziet worden en hoopt dat de kritiek zal verstommen. "Christian heeft wel contact opgenomen met het management van Perez, maar dat komt omdat Julian Jakobi ook de manager is van onze testcoureur Sebastien Buemi", aldus Marko bij de Duitse tv-zender RTL.

Marko vindt dat Albon het steeds beter doet en dat het gat naar Verstappen kleiner wordt. "We zijn zeer tevreden over Albon, hij reed een foutloze kwalificatie in Mugello. Ik hoop dat zijn prestaties ervoor zorgen dat die verhalen eindelijk eens ophouden."

Babe-box

Xtra

COLUMNS