Formule 1

Goed nieuws van Coronel: Indoorkartbaan, klimpark, lasergame arena, glow midgetgolf en de escape rooms zijn weer geopend

Uitgegeven door Bas Kaligis • 1 juni 2020 05:03

Goed nieuws van Coronel Kart Racing. Vanaf maandag 1 juni om 12:00 uur gaan de deuren weer open aan de Havenstraat 295 in Huizen. De indoorkartbaan, het indoor klimpark, de lasergame arena, het glow midgetgolf en de escape rooms zijn weer geopend. Heb jij zin om een snelle tijd te komen rijden? Dat kan! De kartbaan, het indoor klimpark, de lasergame arena, de glow midgetgolf en de escape rooms zijn weer geopend. Iedere activiteit kun je nu weer online reserveren.

Coronel Kart Racing


Coronel heeft dé indoor Kartbaan, de grootste indoor Lasergame Arena, een Midget Glowgolf met 18 holes, en de meest unieke Escape Rooms van Nederland. Maar daar stopt het avontuur niet, want ook heeft Coronel een 18 holes glow midgetgolf baan en het méést uitdagende indoor Klimbos van Europa! De kartbaan van Tim en Tom Coronel beschikt over snelle en langzame bochten, een tunnel en een fly-over. Hierdoor is karten een leuk, uitdagend en sportief uitje voor iedereen en zeker met onze entourage wordt karten een feest. In de 1.000 m2 grote lasergame arena kun je het gevecht met elkaar aan gaan. De setting van de Arena voelt aan alsof je door een gehavende stad loopt, je kent de weg niet en gevaar kan in elk hoekje zitten. Daarnaast bieden wij ook de meest unieke escape rooms van Nederland! De deuren van de lift sluiten en de klok begint te tikken. Je hebt nu nog maar 60 minuten de tijd! Durf jij het aan? Maar dat is nog niet alles, want Coronel heeft ook nóg een 18 holes glow midgetgolf baan en het grootste indoor klimpark van Europa! 3 spectaculaire routes en ca. 40 hindernissen vragen om je grenzen te verleggen en de uitdaging aan te gaan.



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS