DTM

Goed nieuws voor DTM liefhebbers: 10.000 fans welkom bij de DTM Assen

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 10 augustus 2020 12:01 • Print artikel

Op 4 tot en met 6 september komt de DTM naar het circuit in Assen. Er is zojuist bekend gemaakt dat de DTM toegankelijk wordt voor bezoekers. Het circuit neemt de nodige maatregelen. Voldoende afstand en hygiëne maatregelen. Op zaterdag en zondag mogen er beide dagen 10.000 mensen aanwezig zijn.

Robin Frijns
"Dit is geweldig nieuws voor ons en voor alle fans van de DTM", Laat Gerhard Berger weten. "We kunnen bijna niet wachten tot dat we weer bezoekers langs de baan kunnen hebben. We zijn in Spa Franchorchamps sterk begonnen en we hadden veel kijkers. Maar enthousiaste fans langs de baan dat hoort er gewoon bij. Geweldig dat dit in Assen kan en hopelijk lukt dat ook bij meerdere races dit seizoen".

"Als organisatie van de DTM in Assen hebben we een covid 19 plan opgesteld. Het voordeel is dat het TT circuit in Assen erg groot is". Laat Lee van Dam verder nog weten. "We hebben de langste grandstand van Europa. Dus we hebben voldoende ruimte om 10.000 mensen per dag te verwelkomen. We houden rekening met de 1.5 meter afstand. Bij elke grandstand maken we parkeerplaatsen en we wijzen iedereen een vaste plek toe. Zo houden we het veilig".

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS