Formule 1

Hamilton en Verstappen de favoriet bij de bookmakers, maar bij Leclerc meer winst te maken: check de cijfers

Uitgegeven door Bas Kaligis • 27 juni 2020 15:05 • Print artikel

De Formule 1 gaat opnieuw beginnen en hoewel er nog geen race is gehouden, zijn er natuurlijk al favorieten te noemen. Sportweddenschappensite TOTO heeft de volgende beoordelingen voor de Oostenrijkse Grand Prix.

nullMax Verstappen Red Bull Racing F1


Voorafgaand aan het Formule 1-seizoen zijn er twee favorieten: Lewis Hamilton en Max Verstappen. Voor de eerste race in Oostenrijk hebben de twee coureurs via de website een gelijke ranking gekregen, namelijk 3.00. Voor het inzetten van 1 euro krijg je 3 euro terug als je het goed hebt.

Bij de twee topfavorieten is er niet veel winst te behalen, terwijl dit bij de andere favorieten meer het geval is. Je krijgt 6 keer je inzet als je Charles Leclerc als winnaar voorspelt en daadwerkelijk wint, 7 keer je inzet als je Valtteri Bottas als winnaar voorspelt en daadwerkelijk wint en 7,5 keer je inzet als je Sebastian Vettel als winnaar voorspelt en daadwerkelijk wint. Dit geeft de viervoudige wereldkampioen een duidelijk lagere score dan zijn jongere teamgenoot.

De winst van Alexander Albon is misschien een gokje waard. De Thai heeft nog nooit op het Formule 1-podium gestaan, maar heeft een geweldige auto in de Red Bull. Met een rating van 25.00 kan een verrassende overwinning van Albon je veel geld opleveren.

De andere coureurs zorgen bij winst, hoe kan het ook anders, voor een enorme opbrengst. Het probleem is echter dat buiten de huidige top drie geen enkel team in de afgelopen zeven jaar een race heeft gewonnen. De kans dat je geld wint als je op Carlos Sainz inzet, is dus erg klein. Verrassend genoeg heeft niet Nicholas Latifi (1.000), maar George Russell de hoogste score (2.000). Dit is zeker verrassend, want Russell heeft betere kansen dan Latifi.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS