Formule 1

"Ik denk dat Red Bull met Verstappen de favoriet is! Ze weten dat ze het goed voor elkaar hebben"

Uitgegeven door Wim Boekel • 25 juni 2020 05:30 • Print artikel

Red Bull Racing en Mercedes worden geacht de dienst uit te maken tijdens de eerste Grands Prix. Pitreporter Ted Kravitz vermoedt dat het team van Max Verstappen zich ervan bewust is dat het in 2020 een echt serieuze uitdager is van Mercedes.

Max Verstappen RB16


"Ze weten dat ze het goed voor elkaar hebben", aldus Kravitz in Ted's Notebook. In het programma van Sky Sports concludeert de journalist dat het Oostenrijkse raceteam veel vertrouwen heeft. "Ze wisten dat ze zich in Australië in een goede positie bevonden. Ze wilden dat de race doorging omdat ze wisten dat ze een goede auto hadden."

Kravitz vermoedt dat de RB16 goed genoeg is om op de Red Bull Ring te kunnen winnen. "In Oostenrijk zou het heel goed kunnen. Ik denk dat Red Bull met Verstappen de algemene favoriet is (met Mercedes) en misschien Alexander Albon, wie weet."

Na twee Grands Prix in Oostenrijk reist de koningsklasse van de autosport naar Hongarije. Dat is een baan die ook goed past bij de auto van Red Bull, maar de 46-jarige Brit merkt op dat Lewis Hamilton op de Hungaroring al zes overwinningen achter zijn naam heeft staan. "Red Bull presteerde hier in het verleden ook erg goed, dus het zal ook in Hongarije spannend zijn. Ze hebben ook upgrades op komst."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS