Karting • Karting Diversen

Marith Schuurman toont snelheid, net als sponsor DELTA Glasvezel + razendsnelle actie met korting

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 juli 2023 03:15

VENRAY – Na haar uitstekende tweede plaats in het Ladies-klassement van de Senioren Klasse Honda 9PK in Genk, voegde Marith Schuurman in Venray tijdens de derde ronde van de GK4 Kart Series nog een derde plaats toe aan haar seizoenspalmares. Twee weken later was de veertienjarige kartster uit Amerongen goed onderweg tijdens de tweede ronde van het NK in Kerpen. Helaas moest de finale wegens noodweer vroegtijdig worden afgevlagd.

Marith Schuurman en DELTA DELTA Glasvezel


Dat was jammer, want op het Duitse circuit waar Formule 1-grootheden Michael Schumacher en Sebastian Vettel het racen leerden, had opnieuw een mooie podiumplaats in het verschiet gelegen. “Elk podium is welkom”, zei Marith met gevoel voor understatement.

Dat de coureur van topteam SignMind Racing na amper twee jaar karten steeds om de podiumplaatsen in de Ladies Cup meedoet, is natuurlijk fantastisch. Al relativeerde ze het ook. “Ik heb nog steeds te leren. Vooral durven in te halen.”

Dat mag dan zo zijn, ze is aan een uitstekend seizoen bezig. Zo hoopt ze zowel in het Ladies-klassement van de GK4 Kart Series als van het NK op het podium te eindigen in de eindstand. Met twee opeenvolgende podiumplaatsen en een uitstekende snelheid in Kerpen is ze alvast op de goede weg. “Ja, het gaat lekker dit seizoen. Ik heb veel bijgeleerd. Ik hoop dat ik de komende races steeds weer het podium kan halen, natuurlijk.”

Marith Schuurman


Dat Marith op dit niveau kan karten, heeft ze voor een groot deel te danken aan haar sponsor DELTA Glasvezel. “Het bedrijf betekent heel veel voor me omdat het me echt ondersteunt."

DELTA Glasvezel levert overal in Nederland glasvezeldiensten voor internet en televisie. Het is het snelste glasvezelnetwerk van Nederland. Marith heeft DELTA als sponsor kunnen strikken omdat het bedrijf van haar vader Hans jarenlang met het Zeeuwse bedrijf heeft samengewerkt. “Ik heb een IT-bedrijf”, legde Hans uit. “Wij hebben voor Delta heel veel nieuwe projecten uitgerold. Nu ben ik hartstikke blij en trots dat zo’n mooi bedrijf Marith wil steunen in haar sportcarrière!”

Marith bedankt iedereen van SignMind Racing, Bjorn Bakker, Rob en haar vader en moeder.

Marith Schuurman wordt in haar raceactiviteiten ondersteund door DELTA Glasvezel, Coronel, Klaassen Daalmans, Data Impact, BJ Computers, Henkies Elektronica en de school van HIP.

Marith en DELTA Glasvezel hebben een leuke actie! Hier kun je een abonnement afsluiten als Delta bij jou in de buurt beschikbaar is. Schroom vooral niet, want wie zich aanmeldt krijgt zelfs 25 euro korting! Kijk eens voor meer informatie en de mooie korting op de link voor de actie met DELTA Glasvezel.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS