Formule 1

'Mattia Binotto wordt de opvolger van Otmar Szafnauer'

Uitgegeven door Frank Korsel • 1 augustus 2023 11:09

Waar de races in de Formule 1 de komende weken stilliggen, gaat de geruchtenmolen volop door. Afgelopen weekend had Otmar Szafnauer zijn laatste race als Alpine-teambaas. Mattia Binotto wordt genoemd als mogelijke opvolger van Roemeen.

Mattia Binotto

“Het is niet uitgesloten”, weet Martin Brundle bij Sky Sports te melden. "Binotto heeft veel ervaring, uiteraard opgedaan bij Ferrari en weet hoe het is om een Formule 1-team te leiden. Het is duidelijk niet gelukt voor hem bij Ferrari, anders zat hij er nog steeds. Maar het zou me niet verbazen als dat werd aangekondigd."

De voormalig F1-coureur somt de rotzooi bij Alpine op: "Alain Prost verliet het team, ze verloren Fernando Alonso en ze verloren Oscar Piastri en nu verliezen ze zelfs Szafnauer. Ook Alan Permane verlaat het team, een man die ik graag in mijn team zou willen hebben. Ik zou hem echt een baan geven, het is een fantastische kerel en ik heb in mijn tijd bij Benetton fijn met hem samengewerkt."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS