Formule 1

Max Verstappen wil stappen maken in Singapore: "We denken dat we weten wat we beter kunnen doen"

Max Verstappen eindigde de Grand Prix van Azerbeidzjan op de vijfde positie en won zo voor de zevende keer op rij niet. De Red Bull-coureur worstelt met de balans van de auto, maar kan toch positief zijn omdat teamgenoot Sergio Perez in Bakoe lange tijd voor de overwinning mee kon doen. Komend weekend wacht de lastige Grand Prix van Singapore.



"We hebben geleerd van wat we vorige week in Bakoe fout hebben gedaan en kunnen deze week in Singapore een paar dingen anders proberen", zegt Max op Verstappen.com. "Marina Bay is een gaaf circuit, maar we verwachten wel dat dit een wat grotere uitdaging zal zijn, zoals het in het verleden ook is geweest. De race is hier meestal vrij spannend en natuurlijk erg heet met een hoge luchtvochtigheid."

Verstappen wil stappen vooruit maken. "De veranderingen die we in Bakoe hebben doorgevoerd waren positief en we gingen de goede kant op. We denken dat we weten wat we beter kunnen doen en moeten er natuurlijk voor zorgen dat we de set-up optimaliseren. Het is belangrijk om de auto in de langzame bochten wat meer onder controle te houden, zodat hij niet stuitert. We blijven strijden voor het kampioenschap: we winnen en verliezen als team en we blijven pushen en proberen sterker terug te komen."