Formule 1

Mercedes verwacht veel van GP Monza – Toto Wolff: “Wordt interessant”

Uitgegeven door Frank Korsel • 28 augustus 2024 14:04

Na een tegenvallend weekend in Zandvoort, waarbij Mercedes niet voldeed aan de verwachtingen, kijkt het team vol vertrouwen vooruit naar de Grand Prix van Italië op het iconische circuit van Monza. Teambaas Toto Wolff, gaf aan dat het team al hard werkt om de gegevens van Zandvoort te analyseren en de problemen te identificeren.

Toto Wolff Mercedes

"Hoewel het een korte ommekeer is, hebben we de kans om meteen terug te slaan in Monza. Ik ben ervan overtuigd dat we dat kunnen", begint Wolff in een persbericht van Mercedes.

Monza, ook wel bekend als de 'Temple of Speed', is in geen enkel opzicht te vergelijken met het circuit van Zandvoort. Met de recente veranderingen aan het circuit, waaronder het opnieuw asfalt en de nieuwe kerbs, verwacht Wolff dat de rondetijden nog sneller zullen zijn dit jaar: "Het wordt interessant om te zien hoe deze aanpassingen invloed hebben op de prestaties van de auto’s. Monza is altijd een fascinerende uitdaging voor zowel teams als coureurs, en we kijken ernaar uit om dit weekend te racen", voegde hij toe.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS