Formule 1

Na zwaar onder druk te hebben gestaan ziet Alex Albon verbeteringen: "Maar dat motiveert me niet extra"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 17 september 2020 10:06

De overwinning van Pierre Gasly in de Grand Prix van Italië was voor Red Bull's Alex Albon geen extra motivator. De Thai pakte afgelopen weekend P3 tijdens de Grand Prix van Toscane na een fraaie inhaalactie op Daniel Ricciardo. Het goede resultaat kwam na een moeilijke periode van de Red Bull F1-coureur, die zwaar onder druk kwam te staan bij het team wegens zijn slechte prestaties ten opzichte van Max Verstappen.

F1 2020 Alex Albon


"Het is mooi om andere coureurs het goed te zien doen", zei de Thai tegen ESPN. "Maar dat motiveert me niet extra. Gewoon omdat ik al gemotiveerd ben. Het is eigenlijk simpel om jezelf te verbeteren. Goed werken met het team en de focus houden op kleine dingen en niet om je heen zitten kijken. Ik heb het gevoel dat ik beter wordt als coureur, niet alleen op de baan maar ook ernaast. Zoals ik het zie zijn de dingen nog niet gegaan zoals we willen. Onze resultaten laten niet zien wat we kunnen. Daar moeten we doordrukken. We hebben nog een half seizoen om dat te doen.

De Red Bull coureur schreef geschiedenis door in Mugello als eerste onder de Thaise vlag een podium op zijn naam te schrijven.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS