Formule 1

Nu nog relatief nieuw, maar al wel te zien in FP1: Oliver Bearman, Jack Doohan, Franco Colapinto en Isack Hadjar

Uitgegeven door Peter Vader • 5 juli 2024 09:45

Na het veelbewogen weekend in Oostenrijk volgt dit weekend de GP van Groot-Brittannië. Op Silverstone is inmiddels alles klaar voor FP1. Wat zijn de aandachtspunten? Het belangrijkste, na wat er afgelopen zondag in Oostenrijk gebeurde, is de relatie tussen Lando Norris en Max Verstappen. De fans verwachten een nieuwe versie van hun strijd om de top.

GP Silverstone FP1

De eerste vrije training wordt interessant omdat we nieuwe gezichten achter het stuur zullen zien. Oliver Bearman , vers van de officiële aankondiging voor 2025, zal de Haas van Nico Hulkenberg besturen. Samen met hem zien we in FP1 ook de jonge Jack Doohan in een Alpine zien. Hij neemt plaats in het stoeltje van Pierre Gasly. Het derde nieuwe gezicht is Franco Colapinto, die in een Williams Logan Sargeant vervangt. Ook Red Bull kondigde een wijziging aan: Isack Hadjar zal Sergio Perez de hele sessie vervangen.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS