Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Polestar, het elektrische performance merk en CAKE, maker van elektrische motorfietsen versterken elkaar

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 mei 2020 11:51

Polestar, het elektrische performance merk en CAKE, maker van elektrische motorfietsen, versterken hun partnership in Europa. De CEO’s van de twee jonge Zweedse bedrijven beklonken de samenwerking in 2019 omdat de merkwaarden van de bedrijven heel goed bij elkaar passen.

Zweden Polestar, het elektrische performance merk en CAKE, maker van elektrische motorfietsen versterken elkaar

Scandinavisch design, elektrische aandrijflijnen en een nieuwe kijk op marketing, merkbeleving en retailervaring zijn enkele van de belangrijkste overeenkomsten. De twee bedrijven werken ook allebei met trots samen met een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van schokdempers - Öhlins.

“Polestar voelt zich verbonden met CAKE en deelt zowel het geloof in het opnieuw definiëren van performance als een passie voor design. Ons streven om een elektrische en emissievrije toekomst te creëren, vormt een duidelijke brug tussen ons,” zegt Thomas Ingenlath, CEO van Polestar.

De motorfietsen van CAKE hebben in 2019 al tijdens vele Polestar-evenementen acte de presénce gegeven en in 2020 zal de samenwerking tussen de twee merken ook leiden tot nieuwe initiatieven in de Europese Polestar Spaces.

Stefan Ytterborn, CEO van CAKE: “De motorfiets-industrie maakt een vergelijkbare verschuiving naar elektrificatie door als de auto-industrie, en CAKE loopt voor op de curve. CAKE spoort mensen aan om met respect de wereld te verkennen en bouwt high-tech motorfietsen met een prachtig design, om precies dat te doen.”

CAKE gaat samenwerken met de Polestar Spaces bij evenementen en andere klantactivaties, waardoor beide partijen een nieuw publiek kunnen bereiken dat gedeelde overtuiging van de twee merken erkent en waardeert.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS