Formule 1

René Lammers kijkt terug op een sterk kartseizoen met titels in de WSK en promotie naar de OKJ + VIDEO

Uitgegeven door Bart • 13 januari 2022 07:01

René Lammers kan terugkijken op een schitterend kartjaar 2021. In de Mini-klasse won de zoon van ex-Formule 1-coureur Jan Lammers voor het team van BabyRace meerdere grote wedstrijden in de WSK zoals de WSK Champions Cup en hij kon zich laten kronen als kampioen in de WSK Super Masters Series. Met de titel op zak maakte hij promotie naar de X30 Junior en daar won de jonge karter uit Zandvoort prompt de Trofeo Margutti. Vervolgens volgde de overstap naar het team van Parolin en reed René in de OK-Junior. Hij besloot de laatste race met een verdienstelijke achtste plek bij de WSK Final Cup bij de OK J. In die klasse hoopt de ambitieuze rijder in 2022 voor de prijzen gaan.

Rene Lammers

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!