Formule 1

Sebastian Vettel over mogelijke terugkeer in de Formule 1: "Wil gewoon weer rijden"

Uitgegeven door Frank Korsel • 7 april 2023 12:30

We hebben nu drie Grands Prix achter de rug dit seizoen zonder Sebastian Vettel op de grid. Door zijn vervanger Fernando Alonso is het gemis van de Duitser wellicht een beetje in het verdomhoekje geraakt. De AMR23 met Alonso achter het stuur heeft inmiddels als drie podiumplekken gescoord. Vettel geniet van zijn familie in Zwitserland, maar sluit een comeback naar de Formule 1 nog steeds niet uit.

Sebastian Vettel

Vorig jaar november nam de viervoudig wereldkampioen met veel bravoure afscheid van de sport die hij vier seizoenen lang domineerde. Na dit avontuur nam hij deel aan de Race of Champions, maar hierna verdween hij volledig van de radar. Hij is dit jaar ook nog niet in de paddock gespot, maar dit komt ook omdat we nog geen races hebben gehad op Europees grondgebied.

In gesprek met RTL Deutschland legt de voormalig Ferrari-coureur uit dat er een mogelijkheid bestaat dat hij ooit nog terugkeert in de Formule 1: "Op dit moment is alles goed denkbaar. Het kan echt alle kanten op gaan. Het kan zo zijn dat ik over zes maanden helemaal gek wordt, het niet meer kan uithouden op de bank en gewoon weer wil gaan rijden. Het kan echter ook zo zijn dat mijn passie ergens anders ligt en mijn ambities worden gebundeld in een ander project."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS