Formule 1

Sergio Pérez geeft belangrijke update over Red Bull-relatie tijdens contractbesprekingen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 4 april 2024 18:05

Sergio Pérez zegt dat het slechts ‘een kwestie van tijd’ is voordat hij in gesprek gaat over een nieuw Red Bull-contract voor 2025. Hij benadrukt dat zowel de coureur als het team tevreden is na een veelbelovende start in 2024.

Sergio Pérez Red Bull Racing F1


Pérez zit in het laatste jaar van zijn huidige Red Bull-contract en RB-coureur Daniel Ricciardo maakt er geen geheim van dat hij Pérez volgend seizoen wil vervangen.

Terwijl Ricciardo een slechte start van het jaar kende met het juniorteam van Red Bull, is Pérez sterk begonnen. Hij eindigde als tweede in Bahrein en Saoedi-Arabië. De 34-jarige Mexicaan wordt nu algemeen beschouwd als Red Bulls beste optie voor volgend seizoen.

In een gesprek met de media voorafgaand aan de Japanse GP van dit weekend op Suzuka, verklaarde Pérez dat beide partijen graag een akkoord willen bereiken over een nieuwe deal. "We zijn gelukkig nu, team en coureur. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is voordat we om de tafel gaan zitten en proberen een overeenkomst te bereiken om mijn contract te verlengen. Maar op dit moment valt er niet veel meer te zeggen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS