Formule 1

Sky Sports-analist is betoverd door Red Bull: "Twee ongelooflijke coureurs"

Uitgegeven door Frank Korsel • 16 mei 2023 05:03

Sky Sports-analist Karun Chandhok reed in een ver verleden zelf ook Formule 1 Grands Prix voor HRT en Lotus, maar was hij ook een tijdje testcoureur voor Red Bull Racing. De Indiër laat weten dat hij met bewondering kijkt naar de dominantie van Red Bull.

Karun Chandhok

“Ze hebben twee ongelooflijke coureurs, de auto is snel in de kwalificatie, de wagen is goed met de banden, de motor is sterk, de auto kan inhalen, het strategieteam is briljant, het pitstop-team is briljant. En er is geen gebrek aan motivatie. Adrian gaat zijn 40e jaar in de voorhoede van de sport in, of het nu IndyCar of Formule 1 is, en hij is nog steeds gemotiveerd, nietwaar? En zijn brein is er nog steeds en hij motiveert dat team van mensen om hem heen.”

Chandhok verwacht dat Red Bull ook de rest van het seizoen zal domineren. Hij stelt dat zelfs als er iets mis gaat in de kwalificatie, de auto zo snel is dat een overwinning niet uitgesloten.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS