Formule 1

Stoelendans om zitje naast Verstappen bij Red Bull: "Zeer goede coureur die beschikbaar is en nog steeds op zoek is naar een stoeltje"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 september 2020 05:13 • Print artikel

MUGELLO - Christian Horner heeft de line-up van volgend jaar bij Red Bull Racing besproken. De plaats van Max Verstappen is zeker in het team uit Milton Keynes, maar het is nog steeds niet bekend wie er naast de 22-jarige Nederlander gaat plaatsnemen. Alexander Albon is de meest voor de hand liggende kandidaat, maar in de Duitse media lijkt Horner ook de deur te openen voor Nico Hülkenberg.

Christian Horner Red Bull Racing F1


"Alex is natuurlijk onze prioriteit", vertelt Horner aan Sky Germany na de kwalificatie in Mugello. Red Bull Racing mikt dus nog steeds op een duo Verstappen-Albon in 2021, maar met mannen als Sergio Pérez en Nico Hülkenberg komen er twee zeer goede coureurs op de markt.

De Red Bull-teambaas lijkt niet alles te willen uitsluiten, hoewel het Oostenrijkse team in een eerder stadium heeft aangegeven dat het niet geïnteresseerd is in de diensten van Hülkenberg of andere coureurs van buitenaf. Horner: "Nico is een zeer sterke coureur die beschikbaar is en nog steeds op zoek is naar een stoeltje."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS