Formule 1

Viaplay kondigt nieuwe Verstappen-docu aan ter ere van tienjarig jubileum

Max Verstappen en Viaplay hebben andermaal de handen ineengeslagen voor een documentaireserie. Ter ere van het tienjarig jubileum van de Nederlander in de Formule 1, maakt de streamingdienst een nieuwe documentaire over de drievoudig wereldkampioen, genaamd: '10 jaar Max Verstappen'. De documentaire komt aanstaande vrijdag, 27 september, uit.



Viaplay maakte al eerder documentaires over en met Verstappen. De nieuwe documentaire zal een terugblik zijn op de eerste tien jaar van Verstappens Formule 1-carrière. Aan de hand van tien verhaallijnen wordt er teruggeblikt op de nu al glansrijke carrière van de man die 30 september zijn 27e verjaardag viert.

Verstappen zal zelf een prominente rol spelen in de documentaire en voorziet een aantal belangrijke scènes uit zijn loopbaan van commentaar. Dit jaar gaat Verstappen op voor zijn vierde wereldtitel in de Formule 1. Met nog zes races te gaan in het kampioenschap van dit jaar heeft de Limburger goede papieren; hij heeft een voorsprong van 52 punten ten opzichte van zijn voornaamste rivaal, Lando Norris.