Formule 1

Vol gas naar de Jumbo supermarkt racen! Sparen voor de replica van de raceauto van Max Verstappen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 september 2020 15:53

Formule 1-liefhebbers kunnen vanaf morgen weer sparen bij Jumbo voor een replica van de raceauto van Max Verstappen. Het officiële limited edition schaalmodel (1:24) is een exacte replica van de Red Bull RB16 waarmee hij dit seizoen over de diverse circuits in de wereld racet. De racewagen bevat alle details die ook op de echte raceauto te vinden zijn. Bovendien krijgen klanten er een sleutelhanger bij van de helm van Max.

Foto Vol gas naar de Jumbo supermarkt racen! Sparen voor de replica van de raceauto van Max Verstappen

“Onze Max Verstappen spaaractie is ieder jaar een enorm groot succes. Omdat we onze klanten en Formule 1-fans willen blijven verrassen, hebben we dit jaar een extraatje aan de actie toegevoegd. Mensen sparen niet alleen voor het schaalmodel van de originele bolide waarmee Max dit seizoen racet, maar ze krijgen er ook een prachtige sleutelhanger bij van de helm van onze Formule 1-held.”, vertelt Roy van Keulen, directeur Marketing van Jumbo. “Max Verstappen is enorm populair in Nederland en er staan ongetwijfeld weer veel racefans in de startblokken om mee te doen aan onze actie. We gaan er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met deze bijzondere collectorsitems.”

Vol gas naar de Jumbo supermarkt racen! Sparen voor de replica van de raceauto van Max Verstappen

Win en lees alles over Max
De fans van Max Verstappen die het schaalmodel weten te bemachtigen, maken ook kans op het winnen van het exclusieve Formule 1 jaarboek, met een speciaal hoofdstuk over Max. Ze worden uitgedaagd om een gave foto te maken met hun Formule 1-replica en deze op de Facebook-pagina van hun Jumbo winkel te plaatsen. Iedere winkel mag één Formule 1 jaarboek weggeven aan de meest bijzondere inzending van klanten.

Jumbo Max Verstappen RB16

Racen naar een volle spaarkaart, nu ook met Jumbo Extra’s
Klanten krijgen vanaf woensdag 23 september tot en met 13 oktober één spaarpunt bij elke 10 euro aan boodschappen. Bij geselecteerde actieproducten ontvangen zij een extra spaarpunt. Sparen kan dit jaar ook bij online bestellingen op Jumbo.com of via de Jumbo Extra’s app. In de Jumbo Extra’s app krijgen klanten de eerste drie spaarzegels cadeau. De volle spaarkaart met twintig gespaarde punten kan tot en met 17 oktober worden ingeleverd bij de winkel in ruil voor een bestelcode. Met deze bestelcode en een bijbetaling van 5,99 euro kan de replica op Jumbo.com tot en met 18 oktober worden besteld, zolang de voorraad strekt.

max Verstappen Jumbo RB16 Red Bull

Ruime maar beperkte voorraad
Door het succes van de eerdere Max Verstappen spaaracties is er een ruime voorraad beschikbaar, maar ook deze is beperkt. Het advies is dus om ‘vol gas’ te geven en snel te bestellen, want ook bij deze actie geldt: ‘Op is op’. Meer informatie over de spaaractie staat op jumbo.com/spaaractiemax.

Wil je genieten van nog meer mooie videobeelden? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS