Formule 1

Waar ligt de toekomst van Sergio Perez? Is Red Bull een optie? "Ik ben verbaasd over alle opties"

Uitgegeven door Bart • 11 september 2020 20:04 • Print artikel

Deze week werd duidelijk dat Sergio Perez bij Racing Point plaats moet gaan maken voor Sebastian Vettel. De ervaren Duitser heeft bij het toekomstige Aston Martin een langer verblijf in de Formule 1 veiliggesteld. Het is de vraag wat de Mexicaan gaat doen. Er zijn nog stoeltjes vrij bij Haas en Alfa Romeo, maar ook Red Bull naast Max Verstappen zou een optie kunnen zijn.

Sergio Perez


Perez beschikte over een doorlopend contract bij Racing Point en had een vervroegd afscheid niet echt zien aankomen. "Ik heb me hier niet op voor kunnen bereiden", aldus de Mexicaan tegenover Sky Sports F1. "De feedback was altijd positief en daarom dacht ik sterk in mijn schoenen te staan. Uiteindelijk is alles veranderd, maar dit geeft me ook rust, omdat de onduidelijkheid de wereld uit is."

Perez hoopt op een langer verblijf in de Formule 1, maar zal geen overhaaste beslissing nemen. "Ik zit in een goede positie en ben eigenlijk wel verbaasd over de stoeltjes die nog vrij zijn. Ik wacht af wat mijn opties zijn en neem dan een beslissing. Dat zal niet op de korte termijn gebeuren."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS