Formule 1

Williams in Oostenrijk met nieuwe livery: "We willen graag de naam Williams aanhouden"

Uitgegeven door Bart • 2 juni 2020 09:04 • Print artikel

Na het wegvallen van hoofdsponsor ROKiT zal Williams de bolide voor 2020 gaan aanpassen. De sponsor zorgde voor het rode element op de FW43, maar dat zal nog voor de eerste race in Oostenrijk aangepast worden. Volgens plaatsvervangend teambaas Claire Williams zal de nieuwe livery voor het weekend van 3-5 juli gepresenteerd worden.

George Russell


"Natuurlijk is de livery ook iets waar we naar moeten kijken nu we afscheid van onze hoofdsponsor hebben genomen", zegt Williams in gesprek met Speed Week. "We zullen de nieuwe livery nog voordat we in Oostenrijk arriveren presenteren."

Over de verkoop van het team kon Williams nog weinig vertellen. "Het is nog te vroeg om over een nieuwe teamnaam te speculeren. De familie Williams hoopt de naam Williams natuurlijk graag langer in de Formule 1 te blijven zien."

De dochter van oprichter Frank Williams voorziet nog een lange en rooskleurige toekomst voor het team dat negen keer de constructeurstitel veroverde. "We willen nu de toekomst van het team veiligstellen, zodat we weer succesvol kunnen zijn. Williams heeft altijd goed werk geleverd en is er altijd in geslaagd nieuwe partners te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat ons dat nu ook weer gaat lukken. Dit is een geweldig merk en een geweldig team en het worden spannende tijden."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS