Rally

Yannick Vrielink verstevigt samenwerking met Eurol in aanloop naar Hellendoorn Rally

Om rally te kunnen rijden, zijn partners erg belangrijk en daar is Yannick Vrielink zich heel erg van bewust. Sinds dit seizoen is Eurol een van de sponsoren van Vrielink en tijdens de Eurol Hellendoorn Rally zetten zij hun samenwerking extra kracht bij. De kampioenschapsleider zal het logo van Eurol prominenter uiten tijdens de thuisrally van zowel Vrielink als Eurol.



"Het is supermooi om dit te kunnen doen," vertelt Vrielink. "Ik ben erg blij met partners als Eurol die me het hele jaar door steunen en deze sport mogelijk maken. We zijn het hele seizoen in gesprek met elkaar over hoe we dingen beter kunnen doen en als resultaat kunnen we tijdens de Hellendoorn Rally iets extra's doen voor elkaar. We komen met een kleine wijziging aan de livery, waarin Eurol wat meer naar voren komt."

Daarnaast is de Eurol Hellendoorn Rally belangrijk voor het kampioenschap. "We staan nu aan de leiding en we hebben nog drie rally's te gaan. De top drie zit nog erg dicht bij elkaar, Van Deijne staat op 2 punten en Pex op 12. Het is dus heel belangrijk om alles op een goede positie te finishen. Dat is voor ons ook de hoogste prioriteit, maar we willen ook snel zijn. In Hellendoorn is de competitie doorgaans erg sterk en we willen zien waar we staan ten opzichte van de rest."

De Eurol Hellendoorn Rally vindt plaats op 20 en 21 september. Op vrijdag worden er 6 proeven verreden rondom Daarle, Mageleresch en Hallerhoek. Op zaterdag staan er nog 10 proeven gepland rondom Notter, Hellendoorn, Ypelo, Beuseberg en Stokkum. Een van de nieuwigheden van de rally is de shakedown. Dit is een korte proef die op vrijdagochtend rondom Markelo wordt verreden om de auto af te stellen. "Dat is natuurlijk leuk voor sponsoren en het publiek, maar ook goed om weer in het ritme te komen na de zomerstop."

De toegang tot de proeven is gratis, om op het serviceterrein te komen is een toegangsbewijs nodig. Kijk voor meer informatie over de rally en de proeven op https://www.eurolhellendoornrally.com/.