Karting • CIK-FIA

LIVESTREAM: 2024 FIA Motorsport Games: studioshow

Uitgegeven door HJ van Keulen • 25 oktober 2024 12:30

De teamleden van Team Nederland zijn in Valencia voor de FIA Motorsport Games. Deze worden gehouden van 23 tot en met 27 oktober in en rond Valencia. Met Circuit Ricardo Tormo, Aspar Circuit, City of Arts & Sciences en de klassementsproeven van de Rallye Ciudad de Valencia als decor van een fantastische samenkomst van al het moois dat de kart- en autosport te bieden heeft. Team Nederland bestaat bij deze derde editie uit maar liefst 16 rijders, die gaan uitkomen in de diverse klassen van de karting, cross car, circuit en rally. Daarmee is het team bijna tweemaal zo groot als bij de vorige editie in 2022, die in Marseille plaatsvond.

null

In totaal 646 atleten uit 82 landen strijden in niet minder dan 26 categorieën, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 16 categorieën van de vorige keer in Frankrijk en de zes categorieën van de eerste editie in Italië. De Rally-categorie is uitgebreid van drie naar negen categorieën, terwijl GT Single Make, Esports F4, Karting Mini en Cross Car Mini ook nieuw zijn.

De live-uitzending van het evenement begint op vrijdag 25 oktober met een uitgebreide studio-uitzending op locatie. De eerste competitieve actie begint om 16:15 CEST, wanneer de GT-kwalificatie plaatsvindt, en gaat het hele weekend door. Er zijn ook regelmatige updates vanuit de off-trackcategorieën, zodat fans de gebeurtenissen in Spanje kunnen volgen. Bekijk de Daily Studio Show op de Livestream HIER vanaf 16:00 CET.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS