Karting • CIK-FIA

LIVESTREAM: 2024 FIA Motorsport Games: zondag studioshow

Uitgegeven door HJ van Keulen • 27 oktober 2024 09:15

De teamleden van Team Nederland zijn in Valencia voor de FIA Motorsport Games. Deze worden gehouden van 23 tot en met 27 oktober in en rond Valencia. Met Circuit Ricardo Tormo, Aspar Circuit, City of Arts & Sciences en de klassementsproeven van de Rallye Ciudad de Valencia als decor van een fantastische samenkomst van al het moois dat de kart- en autosport te bieden heeft. Team Nederland bestaat bij deze derde editie uit maar liefst 16 rijders, die gaan uitkomen in de diverse klassen van de karting, cross car, circuit en rally. Daarmee is het team bijna tweemaal zo groot als bij de vorige editie in 2022, die in Marseille plaatsvond.

024 FIA Motorsport Games

In totaal 646 atleten uit 82 landen strijden in niet minder dan 26 categorieën, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 16 categorieën van de vorige keer in Frankrijk en de zes categorieën van de eerste editie in Italië. De Rally-categorie is uitgebreid van drie naar negen categorieën, terwijl GT Single Make, Esports F4, Karting Mini en Cross Car Mini ook nieuw zijn.

De laatste actiedag van de FIA Motorsport Games 2024. Wie neemt de laatste medailles mee naar huis als de jacht op goud doorgaat in Valencia, Spanje.

Bekijk de Daily Studio Show op de Livestream HIER.

Kijk de laatste dag van de Karting-actie op Aspar Circuit HIER.

Kijk de Formule 4 race tijdens de FIA Motorsport Games HIER.

Het Ferrari-gevecht begint in de single GT als Ferrari Challenge-coureurs van over de hele wereld strijden om goud tijdens de FIA Motorsport Games.

Kijk de GT Sprint - een belangrijk evenement tijdens de FIA Motorsport Games - The Race of Nations in Valencia, Spanje HIER.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS