Formule 1

Jos Verstappen vandaag 52 jaar en nog steeds op zoek naar de limieten

Uitgegeven door Bas Kaligis • 4 maart 2024 12:35

Jos Verstappen, vandaag 52 jaar geworden, kreeg zaterdag een mooi vervroegd verjaardagscadeau toen zijn zoon Max Verstappen de overwinning greep in de Grand Prix van Bahrein. Zelf is Jos Verstappen nog steeds op zoek naar de limieten gezien zijn spectaculaire leercurve in een rallybolide!

Jos en Max Verstappen karting


Jos Verstappen (Montfort, Limburg, 4 maart 1972) is vandaag jarig! Proficiat Jos! De voormalig Formule 1-coureur is 52 jaar geworden. Sinds Max Verstappen begon met karten heeft Jos zijn eigen loopbaan opgeofferd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Max is inmiddels in de hoogste klasse van de autosport beland en drievoudig wereldkampioen in de F1. Jos Verstappen is zelf ook weer bezig met de autosport. Jos the Boss is actief in de rallysport en heeft in zeer korte tijd een mooie leercurve laten zien met diverse podiumplaatsen.

Bekijk hieronder leuke beelden in diverse video's die RaceXpress nam van Jos Verstappen:









Porsche type 991 Cup-uitvoering




Burn some rubber! Donuts van Jos Verstappen!




Ben jij al gratis lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS