Formule 1

McLaren kondigt grote Amerikaanse samenwerking aan voorafgaand aan GP van de Verenigde Staten

Uitgegeven door Bas Kaligis • 15 oktober 2024 06:06

McLaren heeft een nieuw, high-profile partnerschap aangekondigd met T-Mobile, specifiek gericht op de Amerikaanse markt.

McLaren-teambaas Andrea Stella.


Het officiële partnerschap gaat in vanaf dit weekend's Grand Prix van de Verenigde Staten op het Circuit of The Americas. McLaren zal T-Mobile's 5G-dekking gebruiken voor race day, gasten en fan-doeleinden.

T-Mobile branding zal te zien zijn op de McLaren MCL38's van Lando Norris en Oscar Piastri voor de resterende Amerikaanse races van 2024, namelijk Austin en Las Vegas. De deal loopt door in 2025, wanneer F1 ook in Miami, Austin en Las Vegas zal racen.

Matt Dennington, co-chief commercial officer van McLaren Racing, zegt: "We zijn verheugd om T-Mobile in de McLaren Racing-familie te verwelkomen. Naarmate onze Amerikaanse fanbase blijft groeien, is het geweldig om te kunnen werken met meer partners die ons zullen helpen onze aanwezigheid en mogelijkheden om te activeren met onze fans in deze regio's te vergroten."

McLaren gaat de Grand Prix van de Verenigde Staten in met een voorsprong van 41 punten op Red Bull in het constructeurskampioenschap. In het rijderskampioenschap staat Norris 52 punten achter op Verstappen van Red Bull.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS