Formule 1

UPDATE: weerbericht Formule 1 voor de komende dagen in Monza

Uitgegeven door Bas Kaligis • 31 augustus 2024 07:15

Weersvoorspelling F1 in Italië; wat wordt het weer voor de komende dagen op het Autodromo Nazionale Monza? Na de Lando Norris-show in Zandvoort maakt de Formule 1 zich al weer op voor de volgende race. Ronde 16 van dit jaar vindt plaats op het Autodromo Nazionale Monza. Max Verstappen zal de druk van Norris af willen slaan, maar ook Ferrari wil uiteraard sterk voor de dag komen. We blikken vooruit met het weer voor de komende racedagen in Monza.

Max Verstappen

Op vrijdag tijdens de eerste twee vrije trainingen was het warm in Monza. Het kwik liep op tot zo'n 34 graden en de zon scheen volop.

Een dag later op zaterdag is er een vergelijkbaar weerbeeld te zien. Het wordt warm! De temperatuur stijgt naar zo'n 33 graden in Monza en opnieuw schijnt de zon volop. Regen zal er niet vallen. Ideale omstandigheden voor de kwalificatie dus.

Op de vroege ochtend van de racedag is er een kleine kans op regen, maar later is weer volop ruimte voor de zon. Het wordt dan opnieuw 33 graden. Op zondag is er een kleine kans op een onweersbui, maar die zal hoogstwaarschijnlijk niet tijdens de race gaan vallen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS