Formule 1

VIDEO: Felipe Drugovich warm onthaald door Braziliaanse fans: "Obrigado Brazil"

Uitgegeven door Frank Korsel • 13 november 2022 13:30

Felipe Drugovich kroonde zich op het circuit van Monza al bijna twee maanden geleden tot kampioen in de Formule 2-klasse. De Braziliaanse coureur van MP Motorsport was de dominante factor in het F2-seizoen en tekende enkele weken geleden een contract bij Aston Martin als ontwikkelingscoureur. In deze rol is hij dit weekend ook aanwezig in Brazilië voor de Grand Prix van Sao Paulo.

Felipe Drugovich

Sinds 2018 rijdt er geen Braziliaanse coureur meer in de Formule 1. Een land dat grote namen als Emerson Fittipaldi, Ayrton Senna, Rubens Barrichello en Felipe Massa heeft voortgebracht wordt dus al enkele jaren niet meer vertegenwoordigt op de Formule 1-grid. De Brazilianen staan dus al jaren droog, maar met Drugovich in optocht is er weer hoop voor de Braziliaanse Formule 1-kijker.

Drugovich werkt veel achter de schermen bij Aston Martin, maar laat zo nu en dan zijn hoofd zien in de pitlane. Hij kon het ook niet laten om even naar de Braziliaanse fans te zwaaien. Hij werd met open armen, veel geklap en luid geschreeuw ontvangen als een echte publiekslieveling.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS