Formule 1

VIDEO: Russell maakt klapper in VT2 GP Mexico

Uitgegeven door Frank Korsel • 25 oktober 2024 23:05

George Russell heeft een behoorlijke klapper gemaakt tijdens de tweede vrije training in Mexico-Stad. De Brit vloog eraf bij ingang van bocht negen en kwam hard in aanraking met de muur. Het incident heeft voor behoorlijk wat vertraging gezorgd in de sessie. Russell wordt onderzocht in het medisch centrum.



De eerste trainingssessie verliep uitstekend voor Russell; hij noteerde de snelste tijd. Maar zijn begin aan VT2 was minder prettig. In de beginfase van de sessie verloor hij de controle over zijn Mercedes-bolide en crashte zodoende op hoge snelheid. Hoewel Russell relatief snel na het incident uit de auto stapte, wordt hij toch even onderzocht door de medici.

Het incident zorgde voor zodanig veel schade dat de Tec-Pro-barriere gerepareerde moest worden. Dit resulteerde uiteraard in een rode vlag. Zodoende gaat er behoorlijk wat tijd verloren voor de Pirelli-bandentest, die plaatsvindt tijdens deze tweede vrije training. Via de onderstaande video kun je de beelden van Russell’s crash bekijken.



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS