Karting • Karting Diversen

Karting Champions League Winter Series: win Formule 4-test met MP Motorsport, en win tickets voor de Rotax International Trophy en IAME IWF

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 oktober 2024 02:31

Oud-Beijerland – Met groot enthousiasme kondigt de Karting Champions League de aankomende Winter Series aan, die in 2025 zal plaatsvinden op het uitdagende circuit van Mariembourg, België. De eerste ronde wordt gehouden van 24 tot 26 januari, gevolgd door de tweede race van 31 januari tot 2 februari, belovend een evenement van topniveau te worden. Ook is er een mooie prijzenpot in de vorm van Formule 4-testdagen. De top drie in de klassen Rotax Max Senior en IAME X30 Senior en de geschakelkde 125 cc KZ kunnen F4-testdagen winnen. Voor de karters in de Rotax Max zijn er tickets te winnen voor de Rotax Max Challenge International Trophy en voor de IAME-rijders zijn er WK-tickets te winnen voor de Iame World Final.

Karting champions league Winter Series

De Winter Series onderscheidt zich door een sterke focus op talentontwikkeling. De Karting Champions League heeft een duidelijk pad gecreëerd waarlangs racers vooruitgang kunnen boeken en zich verder kunnen ontwikkelen, ondersteund door een assortiment aan prestigieuze prijzen zoals Formule 4 tests met MP Motorsport. Welke prijzen zijn er te winnen.

De organisatie zet zich in om een uitzonderlijke race-ervaring te bieden aan zowel coureurs als toeschouwers. De Winter Series streeft ernaar de norm te bepalen voor kartevenementen in Europa, met eersteklas faciliteiten en een aanbod dat verder gaat dan enkel racen – het belooft een complete ervaring.

Deze klassen staan het vertrek bij de Karting Champions League Winter Series:
ROTAX Mini Max
IAME X30 Mini
ROTAX Junior Max
IAME X30 Junior
ROTAX Senior Max
IAME X30 Senior
KZ
KZ Master

Wat kun je allemaal winnen bij de Karting Champions League?

Na uitgebreide consultaties met rijders en teams is gekozen om de Winter Series in de Benelux-regio te organiseren. Dit om tegemoet te komen aan de logistieke behoeften van scholen en werkgevers. Het commitment van de Karting Champions League om opmerkelijke race-evenementen te leveren, gaat hand in hand met ons actief luisteren naar en handelen naar de behoeften van teams en coureurs.

De essentie van de Winter Series blijft behouden – het zal races omvatten voor Rotax, Iame, en KZ-klassen, die toegankelijk zijn voor alle deelnemers tegen een vaste prijs van €550 (exclusief banden en materialen).

Kijk HIER voor meer informatie en de laatste updates!

Bezoek de website op www.kartingchampionsleague.com en volg de Karting Champions League op sociale media.

Contactinformatie:
Karting Champions League
E-mail: [email protected]

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS