Formule 1

Prestaties uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst – Oscar Piastri: “Hebben een zeer snelle auto”

Uitgegeven door Frank Korsel • 30 augustus 2024 09:00

Oscar Piastri wil zijn positieve lijn voor het team van McLaren voort te zetten tijdens de Italiaanse Grand Prix op het circuit van Monza. Na een indrukwekkend optreden van McLaren in Zandvoort, kijkt de jonge Australiër uit naar de Italiaanse Grand Prix.

Oscar Piastri McLaren

“Het team kwam vorige week sterk terug, en nu zijn we klaar om dat dit weekend in Monza weer te doen. We hebben onze lessen uit Zandvoort doorgenomen om te zien wat we kunnen meenemen naar dit weekend, aangezien we een zeer snelle auto hebben, wat het nog spannender maakt”, begint Piastri in een persbericht van zijn team.

Monza staat bekend om zijn hoge snelheid en een historie om u tegen te zeggen. Het is een circuit waar Piastri al eerder op heeft geracet in de junior series. In 2021 won hij hier de hoofdrace van de Formule 2: “Ik heb een paar keer in Monza geracet in de juniorenseries, en het is een circuit dat veel van ons leuk vinden vanwege de snelheid. Ik kijk er erg naar uit om weer voor de Italiaanse fans te racen, want het brengt zo’n goede sfeer met zich mee. We hebben een geweldige kans om deze double header op de best mogelijke manier af te sluiten.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS