Formule 1

McLaren-teambaas Andrea Stella wil rust bewaren: “Met beide benen op de grond blijven staan”

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 augustus 2024 06:02

McLaren-teambaas Andrea Stella spreekt vol lof over de recente successen van zijn team in Zandvoort, maar geeft toe dat het belangrijk is om ook in Monza tijdens de Grand Prix van Monza niet te verslappen. Na het indrukwekkende resultaat van Lando Norris en Oscar Piastri in Zandvoort, richt Stella nu de focus op de volgende race én de laatste race in Europa.

McLaren Andrea Stella

“Na een ongelooflijk sterk resultaat van Lando en Oscar in Zandvoort, richten we ons nu meteen op het komende raceweekend. De Italiaanse Grand Prix is een van de meest verwachte races op de kalender”, bijt Stella het spit af in een persbericht van zijn team.

McLaren heeft dan wel het snelste pakket in handen, maar Stella wil niet te hard van stapel lopen en dekt zich is: “Het team heeft een auto gebouwd en geleverd die extreem competitief blijkt te zijn. We hebben alles in huis om goed te presteren, maar we moeten ervoor zorgen dat we met beide benen op de grond blijven staan en consistent verbeteren om ons in de beste positie te brengen om te blijven strijden voor overwinningen en podiumplaatsen”, sluit hij af.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS