Formule 1

COTA-ticketverkoop stijgt de pan uit sinds Max Verstappen niet meer wint

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 oktober 2024 17:02

De volgende race die op het programma staat is de Amerikaanse Grand Prix op het Circuit of The Americas in het altijd warme Texas. De bezoekersaantallen in COTA stegen de afgelopen jaren al fors, maar de circuitdirecteur deelt dat de tickets als warme broodjes over de toonbank gaan sinds Max Verstappen niet meer wint.

Max Verstappen COTA ticketsales

De afgelopen jaren werd de Formule 1 gedomineerd door Max Verstappen en Red Bull Racing. Zo begon het huidige seizoen ook, maar inmiddels hangt de vlag er anders voor. Red Bull is de leiding in het constructeurskampioenschap kwijt geraakt en ziet Max Verstappen zijn directe concurrent Lando Norris steeds dichter bij komen in het de titelstrijd.

In gesprek met Racer vertelt COTA-circuitdirecteur Bobby Epstein over de verkoop van de tickets voor de Grote Prijs van Amerika: "Ik denk dat we er goed voor staan op weg naar deze Grand Prix, hoewel de route ernaartoe dit jaar vanuit het standpunt van de fans een beetje anders was, in die zin dat onze kaartverkoop echt van de grond kwam toen Max stopte met winnen en het competitiever werd."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS