Formule 1

F1-coureur Zhou Guanyu voelt dat de Chinese gemeenschap hem steunt vanaf de tribunes in Melbourne

Uitgegeven door HJ van Keulen • 21 maart 2024 13:02

Zhou Guanyu maakt zich met het KICK Sauber F1 Team op voor de derde Grand Prix van het jaar. De Chinees is in Melbourne, Australië op Albert Park, een van de klassieke locaties van de Formule 1, waar hij veel steun kan verwachten van de Chinese fans.

Zhou Guanyu


"Het is goed om deze week terug te zijn in Melbourne: Ik heb goede herinneringen aan de races van de afgelopen twee jaar en aan het hele weekend. De Chinese gemeenschap in deze stad is vrij groot en ik voelde hun steun vanaf de tribunes. Het is een voorproefje van wat we over iets meer dan een maand in Shanghai kunnen verwachten."

"Na de eerste twee races ben ik gemotiveerd en hongerig naar goede resultaten: we eindigden net buiten de punten in Bahrein en lieten in Jeddah een solide racetempo zien voordat mijn race in gevaar kwam. Dat is nu verleden tijd, we hebben grondig onderzocht wat er is gebeurd en hopelijk hebben we het probleem kunnen oplossen. Ik kijk ernaar uit om dit weekend weer op de baan te zijn, de draad weer op te pakken waar we in Bahrein waren gebleven en van daaruit verder te gaan."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS