Formule 1

FOTO�S: Ferrari met speciale kleurstelling in actie in Las Vegas

De Grand Prix van Las Vegas staat over anderhalve week op het programma en het belooft een groot spektakel te worden. Alles wordt uit de kast getrokken om er een groot feest van te maken en het team van Ferrari doet vrolijk. Eerder liet het team uit Maranello al zien dat ze met andere racepakken rijden en de kleurstellingen van de auto ziet er ook andere uit voor het raceweekend in Nevada.



De laatste keer dat de Formule 1 racete in Las Vegas was begon jaren '80 van de vorige eeuw. De kleurstelling van de SF-23 doet dan ook denken aan de kleurstelling die Ferrari is die jaren gebruikte. Het rood met zwarte accenten is voor komende raceweekend vervangen door rood met witte accenten op de voorkant, zijkant en achterkant van de auto. Ook bepaalde sponsorlogo's zijn wit gemaakt. Bekijk het resultaat hieronder.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!