Formule 1

Lewis Hamilton waarschuwt Max Verstappen: "Als ik in Perez' auto zat..."

Uitgegeven door Frank Korsel • 1 augustus 2023 10:34

Mercedes-coureur Lewis Hamilton kan de afgelopen seizoenen niet meestrijden om de overwinningen. De Brit ziet Max Verstappen er met de overwinningen mee van door gaan. Hamilton ziet dat Verstappens teamgenoot, Sergio Perez, de Nederlander geen halt toe kan roepen. De zevenvoudig wereldkampioen denkt dat hij Verstappen wel een lesje zou kunnen leren in de RB19.

Lewis Hamilton

Sinds Abu Dhabi 2021 hebben de twee aartsrivalen geen head-to-head gevecht gehad, maar Hamilton denkt dat hij het Verstappen in dezelfde auto heel lastig zou kunnen maken: "Natuurlijk wil ik ook zo'n snelle auto. Als ik in Sergio's auto zat, zou het anders lopen voor Max. Maar dat is niet het geval", begint de wereldkampioen tegen Sporza. "Momenteel is het onmogelijk om de Red Bulls te verslaan, tenzij ze de finish niet halen", zegt hij weemoedig.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS