Formule 1

Mogelijke 'twist' in Ricciardo's toekomst ondanks Pérez' ontkenning

Uitgegeven door Bas Kaligis • 3 oktober 2024 17:50

Daniel Ricciardo's F1-toekomst blijft onderwerp van speculatie, ondanks Sergio Pérez' ontkenning van pensioengeruchten.

Daniel Ricciardo, gewezen F1-coureur


F1-fotograaf Kym Illman suggereerde dat er nog een verrassende wending zou kunnen komen in Ricciardo's situatie. "Er zou een twist kunnen zijn. We zullen het binnen weken weten", zei Illman in een Australisch tv-programma.

Deze suggestie komt ondanks Pérez' recente reactie op pensioengeruchten. De Mexicaan deelde een fragment uit 'The Wolf of Wall Street' met de tekst 'I'm not leaving' op sociale media.

Red Bull zou aan het eind van het seizoen de rijderssituatie opnieuw beoordelen. Perez' nieuwe contract zou strengere prestatie-gerelateerde clausules bevatten, wat ruimte laat voor speculatie over zijn positie in 2025.

Illman uitte ook kritiek op Red Bulls aanpak van Ricciardo's situatie in Singapore: "Ik denk niet dat Red Bull er goed uitkomt. Hij leek erg van slag omdat hij niet kon zeggen dat hij wegging, maar zonder twijfel wist hij dat hij ging."

"Hij leek liefde op te wekken bij bijna iedereen in de paddock en dat is zeldzaam, omdat veel coureurs alleen op zichzelf gericht zijn", concludeerde Illman over Ricciardo's unieke positie in de F1-wereld.

Hilarisch! Cursus 'hoe sloop ik een caravan' met Daniel Ricciardo:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS